VALUABLE WITH VALUES

05.12.2023 79

Okulumuz İngilizce Öğretmeni Osman ÖZÜDOĞRU  rehberliğinde “Valuable With Values” adlı Etwinning projesine başlanmıştır. Bu projede ortaklarımız Türkiye (10),  Yunanistan (6), Ürdün (1), Romanya (5)  Gürcistan (1) ve Fransa (1) olmak üzere 24 okul ve bu okulların e-twinning  öğrencileri bulunmaktadır. Bu projeye okulumuzdan 7öğrenci katılmıştır.

Kasım ayında başlayıp Mart ayında son bulacak olan projemizdeki amacımız;  “Değerler Eğitimi'ne evrensel çerçevede yaklaşarak değerleri soyut kavramlar olmaktan çıkarıp gündelik hayatın içinde uygulanabilirliğini sağlamaktır. Farklı kültürlerin bir araya gelmesiyle kültürel farkındalık yaratılmasını hedeflemekteyiz. Etkinlikleri  İngilizce olarak uygulayacağımız için birden fazla kazanım hedefleyerek projemizi gerçekleştireceğiz.  Öğrencilerimizin Web 2 araçlarını kullanmasını sağlayarak yeni ve özgün fikirler ile ürünlerin ortaya çıkmasını da günümüz dünyasının en önemli unsuru olan teknoloji yardımıyla  gerçekleştireceğiz. Öğrencilerimizle birlikte drama, role play vb. tekniklerle bireysel ve ortak etkinliklerle projemizi yürüteceğiz.

05-12-2023